CSALOMON Webáruház
Kezdőlap Ügyfélszolgálat Hírlevél Kosár Hogyan vásároljak? Amiért létrejött a webáruház...
A hatékony növényvédelemért...
Üdvözöljük a CSALOMON Webáruházban!

VÁSÁROLJA MEG CSALOMON CSAPDÁIT MINDIG AZ ÉV ELSŐ HÓNAPJÁBAN, AMIKOR KEDVEZMÉNYT KAP A CSAPDÁK ÁRÁBÓL!
A kedvezmény minden a webáruházban és a terméklistánkban szereplő csapdára és csalétekre vonatkozik és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!
A webáruházban szereplő bruttó árak a kedvezményt nem tartalmazzák, de a megjelölt időszakban beérkezett megrendelések számláin a nettó árakat a kedvezménnyel csökkentjük! Kérjük, hogy az átutalását mindig a végszámla alapján, annak kézhezvételét követően, és ne a webáruházban kalkulált összeg alapján tegye meg!

A csalétkek a lehegesztett alufólia tasak felbontása nélkül, felhasználásig mélyhűtőben (mínusz 5-10°C-on) tárolva 12 hónapig megőrzik vonzóképességüket!

Amiért létrejött a CSALOMON Webáruház...

A megrendelések könnyebbé, gyorsabbá és költségmentessé tétele érdekében elkészítettük webáruházunkat, ahol az internet hozzáféréssel rendelkező ügyfeleink a lehető leggyorsabban készíthetik el megrendeléseiket a szokott feltételekkel, a csapdák kézhezvétele utáni fizetéssel. Az árak a csomagolási és postaköltséget is tartalmazzák az országhatáron belüli postázás esetén! A webáruházas rendelésfelvétel mellett, továbbra is fogadjuk a rendeléseket postán, telefonon, faxon és e-mail-en!

Kártevők pusztítják növényeit? Nem tudja, mikor védekezzen?
Megállapíthatja a hatékony kezelés időpontját, ha a kártevő rajzását csapdával követi!

Ha a webáruházban nem találja meg a csapdázni kívánt fajt és a honlapunkon sem kap választ a kérdéseire akkor érdeklődjön a vevőszolgálatunkon! (felső menü)

Tipp: Használja a kereső ablakot a kártevők, vagy akár a kártevők tápnövényei szerinti keresésre!


Irány a CSALOMON honlap >>>MTA Növényvédelmi Kutatóintézet, 1022 Bp., Herman O. u. 15., tel.: 1/391-8637, csalomon@agrar.mta.hu